BEFORE

BEFORE

aFTER SPLASH REMODELED THEIR KITCHEN, OUR "HIDDEN TREASURE" CLIENT WANTED A BATHROOM TO MATCH THEIR NEW KITCHEN....

AFTER

AFTER

BEFORE

BEFORE

By removing an under-used tub, we were able to create a space to put a furniture makeup vanity which created extra space for product and freed space on the vanity as well.  The natural light coming through the window makes this the perfect space for the makeup table.

 
 
 
 

With the tub gone, we could open up the shower and add a glass wall to make the whole bathroom feel more open. 

BEFORE

BEFORE

The client was outgrowing their current bathroom and needed more storage. Our solution was to add towers to either side of the vanity to create tall storage as well as maximize the cabinet and drawer storage underneath the vanity.  

 

AFTER

AFTER

 
 

SEE THE KITCHEN "HIDDEN TREASURE" BY CLICKING THE LINK BELOW-